13 اشتباهی که به هنگام درخواست شغل جدید مرتکب می شوید - پورتال رنگی

روانشناسی ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ بدون دیدگاه

اشتباهاتی که به هنگام درخواست شغل مرتکب می شوید

13 اشتباهی که به هنگام درخواست شغل مرتکب شوید

13 اشتباهی که ممکن است به هنگام درخواست برای یک شغل مرتکب شوید

گشتن به دنبال یک شغل می تواند کاری خسته کننده باشد. شما به طور دائم خودتان را در معرض قضاوت دیگران قرار می دهید، پشت سر هم نامه می نویسید و رزومه خود را جوری می نویسید و نگهداری میکنید که گویی زندگی تان به آن بستگی دارد.

داشتن اشتیاق و وقت کافی صرف کردن، جز الزامات اصلی برای یافتن شغل مناسب است، اما رد صلاحیت شدن ممکن است روح تان را خدشه دار کند. در این هنگام بهتر است به جای قضاوت توانایی و ارزش هایتان، تکنیک هایتان در پیدا کردن کار را بررسی کنید.

گاهی اوقات ما متوجه نمیشویم که به هنگام تحویل رزومه مان به یک کارفرما احتمالی دچار اشتباه شده ایم. این اشتباهات می تواند به کوچکی نوشتن  شرکت اشتباه در مقدمه رزومه خود یا درخواست کار برای یک شرکت خارج از شهر بدون ذکر دلیل باشد.

در صورت بروز هر اشتباهی که مرتکب می شوید، بار دیگر تجربه و اعتماد به نفس بالا تری برای ارائه رزومه تان خواهید داشت.

در تلاش برای پیدا کردن یک کار کامل، اشتباهات رایج درخواست نامه های زیر را بررسی کنید تا ببینید چه چیزی جلو کار حرفه ای شما را می گیرد.


بیشتر بخوانید:

31 حقیقت شغلی ناخوشایند

راهنمای تنظیم برنامه شبانه روز مخصوص افراد موفق


شما رزومه های زیادی را در طول روز تحویل خواهید داد.

13 اشتباهی که به هنگام درخواست شغل مرتکب شوید

” فرستادن 15 رزومه در روز، به طور قطع کار شما را خراب خواهد کرد. “

با این که در برخی مواقع کمیت بر کیفیت برتری پیدا می کند، اما این طرز تفکر به هنگام جست و جو برای یافتن کاری جدید، اعمال نمی شود.

اگر چه شما در هنگام پیدا کردن کار، به عنوان شخصی دارای نبوغ فکری هستید، ارسال رزومه تان به 15 شرکت مختلف، کار شما را خراب کرده و در هیچ جایی پذیرفته نخواهید شد.

در حالت ایده آل شما باید بتوانید در یک روز برای 2 تا 3 شغل تقاضا دهید،این در حالی است که شما مقدمه و خلاصه کار هایتان را تهیه کرده اید، تحقیقات کافی انجام داده اید و رزومه تان را برای موقعیت های متفاوت، باز نویسی کرده اید.

مقدمه رزومه تان خیلی طولانی است.

13 اشتباهی که به هنگام درخواست شغل مرتکب شوید

” خلاصه و مقدمه رزومه تان را تبدیل به یک رمان نکنید. “

اگر مقدمه رزومه تان خیلی طولانی باشد، توجه مطالعه کننده را از دست می دهد. کار فرمایان به سرعت به مدارک نگاه می کنند و اگر مدارک مورد نظرشان را نبینند، به سراغ مدارک بعدی می روند.

به همین دلیل مهم است که مقدمه و مدارک ارسالی شما کوتاه و مختصر باشد. به مسئول استخدام بگویید چه چیزی را پیشنهاد می دهید و چرا شما می خواهید برای این شرکت کار کنید. هر چه سریعتر بتوانید این پیام را انتقال دهید، بهتر است.


بیشتر بخوانید:

آموزش نوشتن رزومه کاری


شما یک استراتژی برای پیدا کردن شغل ندارید.

13 اشتباهی که به هنگام درخواست شغل مرتکب شوید

” شما باید یک برنامه داشته باشید.”

اگر شما به دنبال پیدا کردن یک کار جدید یا تغییر شغل هستید، باید بدانید که بدون داشتن یک استراتژی درست و دقیق، کاری از پیش نخواهید برد.

دید روشن و واضحی از نقش بعدی که می خواهید در آن باشید را ایجاد کنید. در شش ماه سال آینده خود را در چه جایگاهی می بینید؟ چقدر پول در حساب بانکی شما وجود دارد؟

همچنین بخوانید:  روابط تحت تاثیر استرس هستند یا خیر؟

سوال خود را مطرح کنید و اطلاعاتی را که برای شما مهم است را بیابید و سپس این اطلاعات را به پست های کاری که با نیازها و خواسته هایتان سازگار است، اعمال کنید.

شما از شبکه خود استفاده نمی کنید

13 اشتباهی که به هنگام درخواست شغل مرتکب شوید

” پیدا کردن کار، مانند دوست پیدا کردن، کاری غم انگیز است. “

به دنبال یک شغل بودن می تواند باعث احساس تنهایی شود. شما با صدها نفر از متقاضیان رقابت می کنید و باید در تلاش برای پیدا کردن راه هایی برای غلبه بر آن ها باشید.

با این حال، اگر شما چند نفر از دوستان تان  را در شرکتی دارید که برای کار در آن درخواست داده اید، ممکن است این امکان را داشته باشید که رزومه تان توسط یکی از آن ها بررسی شود.

به گفته همراهان، 85 درصد از شغل ها از طریق شبکه های حرفه ای افراد پر شده است. بنابراین دفعه بعد که می خواهید چیزی جدید را امتحان کنید، به شبکه ای برسید که فعالیت شما در ارتباط با آن است و به طور خلاصه اشاره می کند که شما در تلاش برای پیدا کردن کار جدید متناسب با آن شبکه هستید.

فقط در صورت درخواست، رزومه خود را ارسال کنید و به آنها بگوئید که کدام شغل مورد علاقه شما است. در حالی که یک کار ممکن است در آن لحظه در دسترس نباشد و ظرفیت نداشته باشد، اما در چند ماه آینده قابل دریافت باشد.

شما در حال ارسال یک رزومه یکسان برای هر شغلی هستید.

13 اشتباهی که به هنگام درخواست شغل مرتکب شوید

“رزومه شما در واقع کارت شناسایی شماست که آن را برای هر شغلی می فرستید.”

رزومه شما تنها سندی است که باعث پذیرفته شدن  تان می شود. بنابراین، آن چیزی که تصمیم می گیرید در آن بنویسید، اهمیت بسیار زیادی دارد.

استخدام کنندگان هر رزومه را چند ثانیه بررسی می کنند. آنچه را که لازم دارند در رزومه تان ندارید؟ خوب، خیلی دیر شده است، رزومه شما در حال حاضر در سطل زباله است.

برای آن که از این اتفاق دور بمانید، باید زرومه خود را برای هر مصاحبه شغلی ویرایش کنید. منظور اصلاح رزومه برای هر کاری به تنهایی است.

از کلمات کلیدی مشابهی که در توصیف شغل قرار داده شده است استفاده کنید، نقش های قبلی را که مناسب این موقعیت شغلی جدید نیست را کنار بگذارید. این ترفند های کوچک ممکن است حس آزاردهنده ای داشته باشند، اما آنها می توانند خلاقیت شما را برجسته تر کنند و باعث شوند که مسئول استخدام مجددا رزومه تان را بررسی کند.

شما ارزش هایتان را دست کم گرفته اید.

13 اشتباهی که به هنگام درخواست شغل مرتکب شوید

“برای خود یک چهارچوب ذهنی مثبت به وجود آورید.”

قبل از شروع برای گشتن دنبال کار، شما اطمینان دارید که دقیقا چقدر ارزشمند هستید. شما یک فرد بسیار با استعداد هستید و هر شرکتی خیلی خوش شانس خواهد بود که قرار است با شما کار کند.

اگر شما این مسئله را باور ندارید، رزومه تان و خلاصه آن، این مسئله را کاملا نشان می  دهد.

قبل از شروع درخواست برای کار، اعتماد به نفس خود را افزایش دهید. مثلا تاییدیه های مثبت را بنویسید، با دوستان یا اعضای خانواده خود در تلفن صحبت کنید و هرچه را که لازم است تا برای خود یک چهارچوب ذهنی مثبت به وجود آورید را انجام دهید.

همچنین بخوانید:  اهمیت دوست داشتن خود و راه های تقویت آن

در نهایت، هنگامی که خودتان را در آن موقعیت قرار می دهید، می خواهید فکر کنید که با استعداد ترین و باهوش ترین شخص در جهان هستید (در حالیکه شما به طور قطع فردی فروتن هستید). به همین دلیل من مطمئن هستم که شما نمی خواهید در مسیر موفیقت خود به عنوان یک مانع باشید.

خلاصه رزومه تان یک کپی از خود رزومه تان است.

13 اشتباهی که به هنگام درخواست شغل مرتکب شوید

“قطعا نوشتن خلاصه رزومه کار سختی است اما از آن صرف نظر نکنید.”

بیایید واقعی باشیم: نوشتن خلاصه ای از رزومه آسان نیست. چه کسی می تواند یک نامه در مورد خود بنویسد بدون آن که از خودش تعریف کند؟

اگر چه که شما لحظات سختی برای نوشتن خلاصه رزومه و خوب نشان دادن خودتان دارید، اما آخرین چیزی که می خواهید این است که متن شما خسته کننده و تکراری نباشد. چرا؟ چون قرار است که این متن صرفا شبیه و چکیده از رزومه باشد نه عین خود آن.

این  متن جایی است که شما مجموعه مهارت های خود را توضیح می دهید، اهدافی را که در کار های قبلی خود داشته اید بیان می کنید، چرا شما می خواهید در این شرکت خاص کار کنید و آنچه را که می توانید به شرکت  ارائه بدهید را می نویسید. اگر آنچه را که در رزومه کاری تان می گذارید، مدیر استخدام را مجذوب نکند، وی متقاعد نخواهد شد  که شما برای کار در آن شرکت مناسب هستید.

شما از کانال های رسانه های اجتماعی خود استفاده نمی کنید

13 اشتباهی که به هنگام درخواست شغل مرتکب شوید

“برای آن که توانایی هایتان دیده شود، باید فردی اجتماعی باشید.”

اگر قصد دارید ساعت ها در رسانه های اجتماعی وقت صرف کنید، بهتر است از آن زمان به خوبی استفاده کنید.

امروزه اکثر شرکت ها فرصت های شغلی خوب شان را در کانال های رسانه های اجتماعی خود می گذارند. در حالی که LinkedIn سال های سال در این زمینه پیش گام بوده است، امروزه استوری های اینستا گرام، توییتر و حتی Pinterest به عنوان سایت هایی که در آن ها اطلاعیه های  استخدام شغلی وجود دارد، شناخته شده اند.

همچنین، استخدام کنندگان از رسانه های اجتماعی، برای پیدا کردن افرادی که توانایی خاص برای انجام کار های مورد نظرشان را دارند، استفاده می کنند. این کار بهتر از ارسال مطالب بیهوده است.


بیشتر بخوانید:

محبوب ترین شبکه های اجتماعی در دنیا


شما با استفاده از روش قدیمی برای یک شغل درخواست می دهید.

13 اشتباهی که به هنگام درخواست شغل مرتکب شوید

” خود خلاقیت را نشان بدهید: مستقیما به مسئول استخدام ایمیل بزنید”

اگر شما در شرکتی که مایل به کار کردن در آن هستید، هیچ آشنایی ندارید، راهی دیگری وجود دارد که از طریق آن بتوانید شغل مورد نظرتان را بدست آورید: به شخصی که مسئول استخدام شغل مورد نظرتان است، ایمیل بزنید.

این ممکن است کمی سخت باشد، چون شما علاوه بر طی کردن فرآیند عادی استخدام، همچنین باید ایمیل افرادی را که مسئول استخدام هستند، پیدا کنید.

این مسئله خلاقیت شما را نشان می دهد. مسئول استخدام این تلاش مضاعف شما را تحسین خواهد کرد و این مورد، شانس استخدام شما را افزایش خواهد داد.

شما درخواست های خود را تصحیح نمی کنید

13 اشتباهی که به هنگام درخواست شغل مرتکب شوید

“قبل از این که درخواستتان را ارسال کنید، مطمئن شوید که همه چیز درست است.”

حتی اگر فکر کنید که یک نویسنده موفق هستید، شما باید درخواست شغلی تان را قبل از ارسال مجددا بررسی کنید.

همچنین بخوانید:  این حقیقت تلخ در مورد زنان را می دانستید؟!

به همین دلیل، شما مطمئن خواهید بود وقتی که دکمه اعمال تغییرات را زدید، هیچ اشتباهی  ندارید که به خاطر آن حسرت بخورید. برای اطمینان خاطر بیشتر، می توانید از یک دوست یا اعضای خانواده بخواهید که درخواست شما را بار دیگر بخواند.

بررسی با دقت درخواست نامه قبل از ارسال، هرگز به شما صدمه نخواهد زد.

شما فقط در جست و جو موقعیت هایی هستید که وجود دارد

13 اشتباهی که به هنگام درخواست شغل مرتکب شوید

“قبل از این که درخواستی ارسال شده باشد، کار پیدا کنید.”

شما ممکن است این احساس را داشته باشید که فقط از بین درخواست هایی که در سایت ها موجود است می توانید کار پیداد کنید. اما این مسئله صرفا حقیقت ندارد.

بسیاری از شغل هایی که نیاز به کارمند دارند مثل نور روز واضح و قابل دسترس نیستند. بسیاری از این ها از طریق موسسات کار یابی یا واسطه ها پر شده اند. (سلام! این جا جایی است که شبکه شما شروع به کار میکند.)

برای جلوگیری از این مسئله، تصمیم بگیرید که با مسئول استخدام صحبت  می کنید یا ایمیلی به سردبیر شرکتی که میخواهید با آن کار کنید، بزنید تا ببینید که آیا موقعیت هایی برای استخدام وجود دارد یا خیر.

شما هرگز نمی دانید که چگونه زندگی خود را می توانید با ارسال یک ایمیل تغییر دهید.

شما برای شغل هایی درخواست می دهید که صلاحیت کار در آن ها را ندارید

13 اشتباهی که به هنگام درخواست شغل مرتکب شوید

“مطمئن شوید که کار متناسب با خودتان را انتخاب می کنید.”

با این که این فکر بدی نیست که شما برای شغلی درخواست بدهید که در حیطه توانایی هایتان نیست، شما دوست دارید که در انتخاب شغل تان واقع بین باشید. این بدین معناست که شما باید برای شغلی درخواست بدهید که با توانایی هایتان سازگار است.

اکثر اپلیکیشن های آنلاین از طریق جستجو ATS درخواست ها را بررسی می کنند. اگر این برنامه نتواند معیارهای مشابهی را که برای توصیف شغل نوشته شده است در درخواست شما پیدا کند، درخواست تان را رد می کند.

در حالت ایده آل، مخصوصا وقتی که می خواهید حرفه خود را عوض کنید، به دنبال درخواست برای شغل های دور از دسترس هستید، اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که به هنگام درخواست کار، علت انتخاب این شغل را در خلاصه رزومه تان بنویسید.

اما اگر به دنبال عوض کردن حرفه تان نیستید، بیشتر روی شغل هایی هدف گذاری کنید که صلاحیت دریافت آن را دارید.

شما فقط به دنبال شرکت های شناخته شده می روید

13 اشتباهی که به هنگام درخواست شغل مرتکب شوید

“شرکت های شناخته نشده را هم امتحان کنید “

بله، شگفت انگیز است که برای بزرگترین شرکت فن آوری یا مالی یا رسانه ای در خارج از کشور کار کنید، اما میلیون ها نفر دیگر هم این چنین فکر می کنند.

اگر می خواهید شانس بیشتری برای گرفتن شغل خود داشته باشید، به شرکت های شناخته نشده هم فکر کنید. برای مثال، شرکت های تازه کار، پله پرتاپ شما به سوی موفقیت های بیشتر است.

شما می توانید در زمینه این که چگونه یک شرکت شروع به کار و فعالیت می کند، اطلاعات کسب کنید. این مسئله می تواند مهارت های فنی شما برای کار های آینده تان را بیشتر کند.


بیشتر بخوانید:

مدیر عامل شرکت خودتان باشید!

چگونه اعتماد به نفس خود را بسازیم؟


workandmoney

Subscribe
Notify of
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
View all comments