معرفي کامل اپلیکیشن های سفر برای تابستان 96 - پورتال رنگی

کجا بریم ۰۳ تیر ۱۳۹۶ بدون دیدگاه

معرفي کامل اپلیکیشن های سفر برای تابستان 96

با شروع فصل تابستان مسافرت ها آغاز می شود و در دنیای معاصر با استفاده از اپلیکیشن های مختلف می توان به نسبت گذشته مسافرتی دل انگیز را تجربه کرد. در این مطلب از پروتال رنگی برای شما به معرفی برخی از این اپلیکیشن ها پرداخته ایم.

اپلیکیشن هایی که باید قبل از سفر نصب کنید

اگرچه امروزه به لطف وجود آژانس‌هاي مسافرتي و تورليدرهاي حرفه‌اي سفر اتفاق ساده و خوشايندي براي همه ماست اما گاه اتفاق مي‌افتد که دلمان مي‌خواهد با خودروي شخصي يا خودروهاي عمومي به دل کوه و جاده زده و نقاط و مناطق جديد را کشف کنيم.

علاوه بر دستگاه‌هاي موقعيت‌ياب، برنامه‌هاي کاربردي موبايل کمک بزرگي براي شناسايي موقعيت مورد نظر و دسترسي و محدوديت‌هاست؛ برنامه‌هايي که به ما کمک مي‌کنند با آداب و رسوم، مناطق ديدني و حتي آب‌وهواي مناطق گوناگون آشنا شويم و يک تصوير مجازي از محلي که قصد سفر به آنجا را داريم، ترسيم کنيم.

با توجه به اين موضوع در این گزارش ما به معرفي برخي از برنامه‌هاي کاربردي مناسب سفر و جهانگردي پرداخته‌ايم.

اگر در اين مورد کنجکاو هستيد اين گزارش را بخوانيد. شايد خواندن اين گزارش شما را هم راهي يک منطقه خوش و آب‌وهوا به دور از دغدغه شهر کند.

Posto

يکي از اپليکيشن‌هاي تقريبا جديد در عرصه گردشگري مجازي به‌ويژه براي پيداکردن رستوران‌هاي خوب و مناسب برنامه کاربردي پوستو است.

معرفي کامل اپلیکیشن های سفر برای تابستان 96

يکي از اپليکيشن‌هاي تقريبا جديد در عرصه گردشگري، مجازي برنامه کاربردي پوستو است

اين برنامه کاربردي به هر کشوري که سفر کرده و علايق گردشگري، غذا‌خوردن، نوشيدن و تفريحي خود را که در آن تعريف مي‌کنيد، برايتان پيشنهادات خوب در شهر مقصد معرفي مي‌کند.

حتي مي‌توانيد مقصد‌هاي گردشگري که رفته‌ايد را از طريق اين نرم‌افزار با ديگر دوستان و آشنايان به اشتراک بگذاريد. براي رستوران‌گردي، اين اپ توصيه مي‌شود.

TripAdvisor

اين برنامه کاربردي مي‌تواند راهنماي هوشمند و هميشه همراه شما در اين سفر باشد.

با پيشنهادات اين اپليکيشن مي‌توانيد پيش از سفر به کشوري غريب، براي مسافرتتان برنامه‌ريزي کنيد و حين گشت و‌گذار به‌هيچ‌وجه بابت يافتن بهترين مراکز تفريحي و خدماتي درمانده نشويد.

با داشتن TripAdvisor هم مي‌توانيد نقدوبررسي و تصاوير کاربران اپ را در مورد رستوران‌ها، هتل‌ها و ساير مراکز تفريحي و گردشگري در نقاط مختلف دنيا بخوانيد. با مشاهده نظرات کاربران و امتيازهايي که به مکان‌هاي مختلف داده‌اند، مي‌توانيد بهتر براي سفر و بازديدتان از آنها برنامه‌ريزي کنيد؛ البته TripAdvisor به مراتب از سوارم پيشرفته‌تر است و امکانات بيشتري در اختيارتان قرار مي‌دهد. با اين اپ ضمن خواندن نقد و بررسي‌ها و تماشاي تصاوير، مي‌توانيد از راه دور به رزرو هتل و خريد بليت هواپيما هم اقدام کنيد تا بتوانيد فقط روي گشت‌و‌گذار متمرکز شده و نگران مسائل متفرقه نباشيد.

معرفي کامل اپلیکیشن های سفر برای تابستان 96

اين برنامه کاربردي مي‌تواند راهنماي هوشمند و هميشه همراه شما در اين سفر باشد.

جست‌وجوي مراکز تفريحي و خدماتي اطراف با اتکا به جی‌پی‌اس يکي از قابليت‌هاي بسيار خوب اين اپليکيشن به شمار مي‌آيد. فرض کنيد هنگام قدم‌زني در خياباني ناشناخته، ناگهان گرسنه مي‌شود و از کيفيت و قيمت رستوران‌هاي اطراف خبر نداريد. اگر TripAdvisor را در موبايل خود داشته باشيد، يک جست‌وجوي کوتاه کافي است تا مناسب‌ترين رستوران نزديک را به کمک مسيريابي روي نقشه پيدا کنيد.

اگر در مسافرت از نشستن در هتل کلافه شديد، کافي است روي آيکون Cool Things To Do اپليکيشن اشاره کنيد. با اين کار، فهرست بلندي از تفريحاتي که مي‌توانيد در دور و اطراف هتل به انجامشان بپردازيد برايتان نمايان خواهد شد. ضمنا انجمن‌هاي گفت‌وگوي TripAdvisor هم محل مناسبي است تا سؤالات خود در مورد سفر را بين کاربران اپليکيشن مطرح کنيد و به تبادل تجربيات بپردازيد.

اين اپليکيشن کاربردي رايگان است و مي‌توانيد آن را در پلتفرم‌هاي iOS، اندرويد، ويندوز فون و ويندوز در اختيار داشته باشيد. اين برنامه براي همه کشورها و شهرها جواب مي‌دهد ولي برخي از خدماتش مثل رزرو هتل با اتصال به اينترنت ممکن مي‌شود. از اين برنامه مي‌توانيد در سفر به جاهاي جديد خيلي بيشتر از آنچه فکرش را بکنيد، بهره ببريد.

Foursquare & Swarm

شبکه اجتماعي فور‌اسکوئر يک استارت‌آپ موبايلي نيويورکي بوده که مبتني‌بر موقعيت است و مناطق مختلف، مکان‌هاي عمومي، ادارات، شرکت‌ها و رستوران‌ها با استفاده از جي‌پي‌اس در آن ثبت شده و به دوستانتان اين امکان را مي‌دهد که از موقعيت مکاني شما آگاه شوند و شما بدانيد که آنها کجا هستند. مکان‌هاي نشان‌گذاري‌شده در فوراسکوئر نه بر‌اساس برنامه‌ريزي خاص که به‌طور کلي بر‌اساس اطلاعات کاربران جمع‌آوري شده و توسعه‌دهندگان آن هيچ نقشي در تهيه اطلاعات بر عهده ندارند. پايه و اساس کارکردن با اين برنامه هم بر Check-in کاربران در مکان‌هاي مختلف استوار است؛ البته چندي پيش فوراسکوئر تصميم گرفت فرايند چک‌اين‌کردن مکان‌ها را از اپليکيشن اصلي جدا کرده و آن را بر عهده اپليکيشن ديگري بگذارد که به اين منظور سوارم (Swarm) متولد شد.

معرفي کامل اپلیکیشن های سفر برای تابستان 96

به‌اين‌ترتيب، اين برنامه صاحب دو اپليکيشن شد که يکي از آنها فقط براي اضافه‌کردن موقعيت مکاني بود و ديگري که اپليکيشن اصلي ا‌ست تنها به جست‌وجوي محل‌ها و بررسي جزئيات مکاني مي‌پرداخت. سوارم درواقع براي اين زاده شد که کاربراني را که فقط به قصد چک‌اين‌کردن به فوراسکوئر مي‌آيند به اپليکيشن مجزايي هدايت کند، درواقع اين افراد کساني بودند که فقط جنبه سرگرمي ماجرا برايشان جذاب بود و فقط به قصد اطلاع‌دادن موقعيتشان به دوستان و فالوئرهايشان در اپليکيشن فعال بودند.

حالا اين گروه مي‌توانستند در برنامه مجزايي که فقط براي آنها طراحي شده بود، فعاليت کنند اما کاربراني که تمايل داشتند به جست‌وجو در برنامه بپردازند تا مکان‌هاي مورد نظرشان را پيدا کنند، داده‌ها و اطلاعات موجود را اصلاح کرده و در کل به بهبود وضعيت برنامه کمک کنند و نقش سازنده‌تري داشته باشند، به فعاليتشان در نسخه جديد اپليکيشن اصلي ادامه دهند. در اين نسخه، کاربران بايد به‌عنوان گام نخست سلايق و علاقه‌مندي‌هاي شخصي‌شان را مشخص کنند. مثلا در موارد جزئي‌تر اگر پيتزا دوست دارند يا نوشيدني خاصي را مي‌پسندند و در موارد کلي دنبال مکاني براي گردهمايي هستند يا دنبال جايي با اينترنت مجاني مي‌گردند آنها را در اين ليست اوليه علاقه‌مندي‌ها مشخص کنند.

بعد از آن نوبت برنامه فوراسکوئر بوده که در هر موقعيتي که کاربر قرار گرفته‌ است با توجه به چيزهايي که قبلا به برنامه اعلام کرده‌، نزديک‌ترين مکان‌ها را با توجه به سليقه شخصي کاربر به او پيشنهاد دهد. به‌اين‌ترتيب، پيداکردن خوراکي مورد علاقه يا مکاني که دوست داريد براي شما بسيار ساده‌تر خواهد بود. در کل، مي‌توان گفت اپليکيشن اصلي فوراسکوئر تبديل به محلي براي يافتن مکان‌ها و شناساندن آنها به افراد شده است، شناخت بيشتر براي شما از طريق تيپ‌ها و نظراتي‌ اتفاق مي‌افتد که سايريني که قبل از شما در آن محل بوده‌اند، براي آن گذاشته‌اند.

HOTELTONIGHT

اين برنامه کاربردي براي پيداکردن هتل با قيمت‌هاي مختلف در سراسر جهان کاربرد دارد و هتل‌هايي را در ليست خود دارد که تخفيف‌هاي لحظه آخري ارائه مي‌کنند و مکان‌هاي اقامتي خيلي خاص اما تعداد زياد در سراسر جهان را در فهرست پوشش‌دهي خود قرار داده است.

معرفي کامل اپلیکیشن های سفر برای تابستان 96

 

برنامه HOTELTONIGHT، براي پيداکردن هتل با قيمت‌هاي مختلف در سراسر جهان کاربرد دارد

افرادي که از Apple Pay استفاده مي‌کنند در اين نرم‌افزار، خدمات ويژه‌اي هم دريافت مي‌کنند. استفاده از نرم‌افزار آسان، رايگان و تصاوير با کيفيت خوب و اطلاعات ارزشمند در اختيار کاربران قرار مي‌گيرد تا مکان‌هاي اقامتي را با قيمت‌هاي مناسب و وسوسه‌کننده در اختيار داشته باشند.

Trivago

اين اپليکيشن بيش از ۷۰۰ هزار هتل را در ديتابيس خود دارد و شما مي‌توانيد نزديک‌ترين هتل را با کمترين قيمت پيدا کنيد.

معرفي کامل اپلیکیشن های سفر برای تابستان 96

اپليکيشن Trivagoبيش از ۷۰۰ هزار هتل را در ديتابيس خود دارد

مقايسه قيمت ۷۰۰ هزار هتل از بالاي ۲۰۰ سايت رزرواسيون، درج نظر و مطالعه نظرات ديگر کاربران، ارائه بيش از ۱۴ ميليون عکس از هتل‌ها، جست‌وجو بر‌اساس قيمت، کيفيت هتل، مکان و …، جست‌وجوي هتل نزديک محل اقامت شما، نشان‌دادن محل جغرافيايي هتل روي نقشه، قابلیت تماس با هتل از طريق اپليکيشن و جست‌وجو با واحد‌هاي پولي مختلف از ديگر قابليت‌هاي اين برنامه کاربردي است.

RED ZONE

اين برنامه کاربردي اولين اپليکيشن مسيرياب دنيا‌ست که نقاط حادثه‌خيز و جرم‌خيز را در شهر‌هاي مختلف جهان به شما معرفي مي‌کند.

معرفي کامل اپلیکیشن های سفر برای تابستان 96

RED ZONE، اپليکيشن است که نقاط حادثه‌خيز را در شهر‌هاي مختلف به شما معرفي مي‌کند

اگر وارد منطقه قرمز يا محيط‌هاي پرخطر (منظورمان مناطقي است که سابقه تيراندازي يا تصادف در آن وجود دارد) شويد اين برنامه کاربردي به شما هشدار مي‌دهد. سازندگان اين اپ اعلام کرده‌اند که اطلاعات مربوط به مناطق جرم‌خيز در شهر‌هاي مختلف دنيا را بر‌اساس آمار و اطلاعات مستند جمع‌آوري و در اين اپ پياده‌سازي کردند.

Google Maps
یکي از موارد ضروري براي هر سفر نقشه است و بهترين انتخاب، اپليکيشن نقشه گوگل خواهد بود. به وسيله اين اپليکيشن مي‌توانيد محدوده سفر خود را دانلود کرده و بدون نياز به اينترنت از آن استفاده کنيد.

معرفي کامل اپلیکیشن های سفر برای تابستان 96

یکي از موارد ضروري براي هر سفر نقشه است و بهترين انتخاب، اپليکيشن نقشه گوگل خواهد بود

به وسيله اين اپلیکيشن شما به نقشه بيش از ۲۲۰ کشور دسترسي خواهيد داشت. همچنين در صورت اتصال به اينترنت مي‌توانيد به جزئيات و امکانات بيشتر مثل اطلاعات اماکن، مسيريابي، سفر مجازي به وسيله Street View و ديگر امکانات خوب اين اپليکيشن دسترسي داشته باشيد.

سفر کجا بریم؟

اهداف و خواسته‌هایتان را از سفر مشخص کنید

به علایقتان توجه کنید: فهرستی از کارهایی که از آن لذت می‌برید تهیه کنید؛ از فعالیت‌های ورزشی مثل اسکی و شنا و کوه‌نوردی خوشتان می‌آید یا فعالیت‌های فرهنگی مثل بازدید از موزه‌ها و تئاتر برایتان در اولویت هستند یا ترجیح می‌دهید در سفرتان فقط استراحت کنید و از حمام‌های آب‌گرم درمانی لذت ببرید. اگر کاری باشد که قرار است برای بار اول تجربه‌اش کنید با کسانی که قبلا آن را تجربه کرده‌اند مشورت کنید. اینکه علایقتان مشخص کنید به شما کمک می‌کند تا دایره انتخاب‌هایتان را محدود کنید.
به نیازهای حال‌حاضرتان توجه کنید. حالا خوب است یک قدم به عقب برگردید و به زندگی‌ای که در حال‌حاضر انجام می‌دهید نگاهی بیندازید. از خودتان بپرسید در این لحظه از سفرتان چه چیز می‌خواهید. مثلا اگر در زندگی روزمره‌تان مدام در حال فعالیت‌های فیزیکی باشید احتمالا دلتان می‌خواهد در سفر استراحت کنید و اگر زندگی‌تان خیلی روتین و تکراری است شاید سفرهایی که هیجان‌انگیزتر هستند در حال حاضر بیشتر برایتان جذاب باشد.

پول و وقتتان را ارزیابی کنید

بودجه‌تان را تعیین کنید. به جیبتان نگاه کنید و ببینید چقدر می‌توانید برای این سفر هزینه کنید. چه چیزهای هستند که می‌توانید از آن‌ها چشم‌پوشی کنید و از چه چیزهایی نمی‌توانید بگذرید. مثلا قیمت هتل‌ها با کیفیت یکسان در مقصدهای متفاوت با هم فرق می‌کند. با خودتان فکر کنید که کیفیت هتل تا چه حد برایتان اهمیت دارد و کدام مقصد با بودجه شما هماهنگ‌تر است.
درباره هزینه‌های زندگی در مقصدتان تحقیق کنید. این روزها به راحتی می‌توانید با کمی جست‌وجو در وبلاگ‌های سفری درباره هزینه‌‌های روزمره زندگی، مثلا حمل‌ونقل، خوردوخوراک و … اطلاعاتی به دست بیاورید. کمی وقت بگذارید و هزینه‌ها را در مقصدهایی مختلفی که در فهرستتان است مقایسه کنید. همین کار باعث می‌شود باز هم دایره انتخابتان کوچک‌تر شود.
تصمیم بگیرید چه مدت در سفر خواهید بود. حالا که بودجه سفرتان را کنار گذاشته‌اید این را در نظر بگیرید که در سفرهای کوتاه‌ دستتان بازتر است و می‌توانید سفر تجملی‌تری داشته باشید، اما در سفرهای طولانی‌ هزینه‌هایتان بالاتر می‌رود و شاید مجبور باشید از بعضی چیزها چشم‌پوشی کنید تا بتوانید فعالیت‌هایی که را دوست دارید انجام دهید. از طرفی می‌شود در یکی دو روز همه دیدنی‌های بعضی مقاصد را دید، ولی بعضی مقاصد به روزهای بیشتری نیاز دارند تا بتوانید از همه جاذبه‌هایشان دیدن کنید.

بهترین فصل مقصد را در نظر بگیرید

فصل را در نظر بگیرید. برای اینکه تصمیم بگیرید کدام مقصد را انتخاب کنید درباره آب‌وهوای مقصدهایی که درنظر دارید تحقیق کنید. ببینید کدام آب‌وهوا برایتان آزاردهنده است و از کدام آب‌وهوا لذت می‌برید. بعضی افراد از هوای آفتابی لذت می‌برند، اما بعضی‌ها هستند که این آب‌و‌هوا برایشان آزاردهنده است و هوای خنک و ابری را ترجیح می‌دهند.
رویدادها را بررسی کنید. بعضی از مقصدهایی که در نظر دارید در زمان‌های مشخصی میزبان برنامه‌ها یا مراسم خاصی هستند. مثلا اینکه در جشن سال نوی میلادی به کشورهایی مسیحی سفر کنید می‌توانید در مراسم سال نویشان شرکت کنید، اما همین مراسم محدودیت‌های دیگری به سفرتان می‌دهد. احتمالا مکان‌های عمومی در این روزها شلوغ‌تر هستند و هزینه بعضی چیزها بالاتر است. تاریخی که سفر می‌کنید را در نظر داشته باشید و درباره مراسمی که در این تاریخ در مقصدهای مورد نظرتان برگزار می‌شود تحقیق کنید. با بررسی جوانب مثبت و منفی و اولیت‌هایتان باز هم می‌توانید دایره انتخابتان را کوچک‌تر کنید.

زندگی رنگی با پورتال رنگی

Subscribe
Notify of
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
View all comments