آموزش پرورش سوسن یک روزه ؛ تصویری و گام به گام - پورتال رنگی
آموزش پرورش سوسن یک روزه ؛ تصویری و گام به گام
چگونه میتوان سوسنهای یک روزه را رشد داد
دو بخش:
1-کاشت سوسنهای یک روزه شما
2-سالم نگه داشتن سوسنهای یک روزه شما
سوسنهای یک روزه در دسته بندیهای متنوعی از رنگها وجود دارند، یک فصل طولانی دارد، به مراقبت بسیار کمی نیاز دارند و میتوانند با تعدادی از اقلیمهای مختلف و زیستگاهها سازگار باشند. به این دلایل، نهالهای آنها، مورد علاقه باغبانهای خانگی هستند، و حتی نام مستعار “گیاه چند ساله کامل” نامیده میشوند. با کاشت سوسنهای یک روزه و برداشتن گامهایی برای حفظ آنها، شما میتوانید با موفقیت این گیاه زیبا را پرورش دهید.
بخش اول: کاشت سوسنهای یک روزه شما
مرحله اول
نهالهای گیاه در فصل بهار. کاشت بهاره، تمام فصل رشد را برای سوسنهای یک روزه فراهم میکند تا ریشه های آنها را قبل از یخبندان زمستان ایجاد کند. اگر در فصل زمستان بیشتر در آب و هوای گرم زندگی می کنید، میتوانید انعطاف بیشتری در زمان کاشت داشته باشید.
در هنگام بیرون زدن گیاه، سوسنهای یک روزه بسیار خوب عمل میکنند. آنها در مورد خاک وسواس ندارند، میتوانند سایه را تحمل کنند و به طور طبیعی در برابر حشرات مقاوم هستند.
کاشت نهال گیاه در دشتها دشوار است. آنها نیاز به نور مصنوعی گسترده و برداشت منظم دارند تا سالم بمانند. بعید به نظر میرسد که این گلها در فضای باز به طور کامل شکوفا شوند.
مرحله دوم
منطقهای را پیدا کنید که حداقل 6 ساعت در روز آفتاب داشته باشد. سوسنها در هر روز حدود 6 ساعت به نور خورشید نیاز دارند تا رشد کنند. یک مکان برای سوسنها انتخاب کنید که بتواند این کار انجام گیرد. نور مستقیم خورشید ایدهآل است، اما نور نسبی خورشید نیز کارساز خواهد بود.
مرحله سوم
خاک تا عمق 1 فوت (30 سانتی متر). اگرچه دانههای سوسن بیشتر در خاک رشد خواهند کرد، آن ها خاک خوب آبکشی شده را ترجیح میدهند، تیلر زدن به شما در ایجاد این شرایط برای گیاهان کمک میکند. اگر خاک شما سنگی است و یا حاوی خاک رس است، میتوانید کود آلی را تا زمانی که نیاز است به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
ریشه گیاه را به مدت یک شب در یک محلول حاوی کود در آب خیس کنید. محلول کود را از یک فروشگاه باغبانی خریداری کنید و آن را طبق دستور بستهبندی آماده کنید. ریشههای باریک گیاهان خود را به مدت یک شب در محل قرار دهید.
اگر گیاهان گلدانی خریداری شده است، قبل از اینکه بکارید، یک آبیاری کامل با این محلول به آنها بدهید.
مرحله پنجم
گل لالههای گیاهی را به اندازه 18-24 اینچ (46-61 سانتیمتر) از هم جدا کنید. سوراخهایی در حدود 12 اینچ (30 سانتیمتر) و 6 اینچ (15 سانتیمتر) عمیق ایجاد کنید. یک تپه کوچک از خاک را در وسط هر سوراخ ایجاد کنید. هر یک از لامپها را روزانه مستقیما بر روی هر تپه قرار دهید و ریشه ها را به سمت دو طرف قرار دهید. ریشه ها را بپوشانید و سوراخ را با خاک پر کنید. به آنها آنقدر آب بدهید تا خاک مرطوب شود.
بخش دوم سالم نگه داشتن سوسنهای یک روزه شما
مرحل اول
آب در هر هفته 3 بار مصرف شود. آب، هر چند روز، 8 تا 10 اینچ (20-25 سانتیمتر) خاک را اشباع میکند. آبیاری یکدست و مداوم به خصوص درفصل بهار که جوانهها در حال شکلگیری هستند و در سراسر فصل تابستان شکوفه میدهند، مهم است.
اگر خاک هنگام بازگشت مرطوب است، یکی دو روز دیگر صبر کنید.
این گیاهان میتوانند در برابر خشکسالی مقاومت کنند، اگر به آنها اجازه دهند که خشک شوند، گلهای کمتری تولید خواهند کرد.
آبیاری بالا ممکن است باعث ایجاد لکههای روی گل شود. آب را مستقیما به درون خاک بریزید، نه بر روی خود گیاه.
مرحله دوم
سوسنها را 1 الی 2 بار در سال بارور کنید. مطابق دستورالعمل یک کود گیاهی محلول در آب را آماده کنید. این اسپری را دو بار در سال برای تشویق تولید گل سالم برای هر سال انجام دهید. اولین کاربرد را در فصل بهار وقتی که گیاهان 2 تا 4 هفته سن دارند، انجام دهید.
درخواست دوم را در پایان تابستان ارائه دهید.
کودهای محلول در آب را میتوان در اغلب فروشگاههای مختلف باغبانی خریداری کرد.
مرحله سوم
غلافهای دانهای که پس از گلدهی شکل می گیرند را حذف کنید. پس از گلدهی روزانه خود، شروع به دنبال کردن دانه های روغنی کنید. هنگامی که آنها ظاهر میشوند، آنها را با دقت برش دهید. اگر به گیاهانتان اجازه تولید دانه بدهید، در سال بعد، تعداد کمی از گل ها را تشکیل خواهند داد.
مرحله چهارم
گیاهان سوسن را هر سه تا چهار سال تقسیم کنید. سوسنهای یک روزه میتوانند کاملا بزرگ و گسترده رشد کند. آنها باید هر چند سال تقسیم شوند. ریشههای خوشه گیاهی را کاوش کنید و آنها را با دست جدا کنید. مقداری از گیاه را درحفره اصلی قرار دهید. بعضی از گیاهان را در سوراخ اصلی قرار دهید. شما میتوانید بقیه را در یک گلدان دیگر بگذارید یا با دوستان و همسایگان خود معاوضه کنید.